Изработката на висококвалитетни кошули

Или дознајте повеќе за нас!

За Нас

ALBATROS е модерна компанија за облека, основан производител на висококвалитетни кошули. Силната заложба за производство на кошули со врвен квалитет и совршена занаетчиска дејност беше главната идеја што ја водеше текстилната компанија "Албатрос" на нејзиното основање во 1999 година. Овие два основни принципи, денес, по 15 години, се основа на компанијата - основана како една од најмодерните фабрики и еден од најдобрите производители на кошули во земјата. Од самиот почеток, менаџментот дефинираше стратегија за специјализација во производството на машки кошули, а пред неколку години, производство на женски блузи. Оваа стратегија функционира дури и денес и резултира со совршено изработени кошули!

Клучни елементи за признавање на кошули што се излегува од АЛБАТРОС се ткаенини со исклучителен квалитет и врвна техника на производство резултира со производ кој е веќе добро позната како премија производот кај потрошувачите.
Албатрос е приватен семеен бизнис, основана од страна на Весна и Сашко Миладинови чија визија за развој, денес, во практиката се остварува преку нив и нивните наследници - Љупка Миладинова - Џамбазовски и Марина Миладинова заедно со професионален менаџерски тим.

Денес АЛБАТРОС произведува и извезува повеќе од 800.000 кошули годишно чија крајна дестинации се повеќе од 20 европски земји и задокеански. Најважните дестинации се: Германија, Швајцарија, Холандија, Белгија, Англија, Шведска, САД и Канада.

За Кошулите

Кошулите се еден од најважните парчиња облека во секоја деловна комбинација. Машки или женски, формални или неформални, бела или ткаена тоа е едноставно потреба. Сепак, да се направи кошула со висок квалитет не е лесна работа. Експертот во Македонија е дефинитивно АЛБАТРОС дека во изминатите две години од неговата 15-годишна производство на кошули е посветен на создавање на сопствен бренд.

Зошто Албатрос кошулите се посебни?

  • Поради клучна определба за производство на високо-квалитетен производ
  • Поради беспрекорната изработка
  • Поради внимателен избор на материјали и обемна работа исклучиво со производители на ткаенини со докажан квалитет
  • Поради можноста за додавање на било кој тип на вез, како што се иницијали или лого. Овој детал се повеќе се бара од страна на клиентите од странство, како што им дава на самиот производ уникатност и оригиналност

CSR Практика

Висок Квалитет?

Кога зборуваме за висок квалитет, што значи производ направен во согласност со европските стандарди и дека се постигнува со континуирано инвестирање во нови машини, напредна технологија и работни услови. На прво место на секој вработен, ние се грижиме за нив да имаат идеални услови за работа, да бидат мотивирани и посветени со цел да биде во можност да постигнат врвни резултати.

Ние им помагаме и инвестираме во нашето општество преку донации, хуманитарни настани, исто така и преку поддршка на спортски и културни активности
Ние сме посветени на висок степен на одржливост, стабилен раст и развој
Ние заштитуваме и спроведуваме активности за одржување на чиста животна средина
Ние инвестираме во личниот и професионален развој на вработените
Ние се грижиме за ефикасна алокација на природните ресурси
Ние се грижиме за нашите луѓе

ПЕРФЕКТНА ИЗРАБОТКА

Стапи во контакт !

Контактирајте не преку контакт формата или на тел. броеви кои може да ги најдете во контакт делот.

ФАБРИКА

Железничка б.б.
2000 Штип, Македонија
T: +389 32 38 17 17
Ф: +389 32 38 67 17
albatros@mk-albatros.com.mk

ПРОДАВНИЦА

Димитрија Чуповски 13
1000 Скопје, Македонија
+389 2 3216 356

ГЛАВЕН МЕНАЏЕР

Иван Андов
ivan@mk-albatros.com.mk

МЕНАЏЕР ЗА БИЗНИС РАЗВОЈ
И ОДРЖЛИВОСТ

Љупка Миладинова Џамбазовски
ljupka@mk-albatros.com.mk

МЕНАЏЕР ЗА
ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ

Марина Миладинова
marina@mk-albatros.com.mk

МЕНАЏЕР НА
ПРОИЗВОДСТВО

Сута Гиова Трпчева
suta@mk-albatros.com.mk

Ажурирање ...
  • Немате производи во кошничката.